TEK DERS VE MEZUNİYET SINAVI

FAKÜLTEMİZ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SONRASI

TEK DERS SINAVI VE MEZUNİYET GANO BARAJ SINAV TARİHLERİ

TEK DERS SINAVI

Erzincan Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 22. Maddesinin “ç” fıkrası “Devam şartını sağladığı tek bir dersten FD veya FF alarak başarısız olduğu için mezun olamayan öğrencilerin mezun olabileceği yarıyıl sonunda ilgili yönetim kurulu tarafından belirlenen tarihte yapılan sınavdır. Öğrencilerin, bu sınava girebilmeleri için varsa zorunlu stajlarını başarıyla tamamlamaları ve ilgili birime dilekçe ile başvurmaları gerekir”  ifadesi gereğince 2016/2017 eğitim öğretim yılı Güz dönemi sonrası tek dersten “FF” veya “FD” alarak başarısız olmuş  tek dersten dolayı mezun olamayan öğrencilerimizin TEK DERS sınavları 25.01.2017 tarihi saat 10:00’da C2-102 nolu derslikte yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin 24.01.2017 tarihi mesai bitimine kadar Dekanlığımıza bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi İndirmek İçin TIKLAYINIZ!

MEZUNİYET GANO BARAJ SINAVI

Erzincan Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 22. Maddesinin “f” fıkrasına “GNO’ları 2,00’ın altında olduğu için mezun olamayan öğrencilere, son iki yarıyılda DD, DC veya CC notu aldıkları en çok üç dersten verilen birer sınav hakkıdır” ifadesi gereğince  2016/2017 eğitim öğretim yılı Güz dönemi sonrası ilgili yönetmelik maddesinde belirtilen durumda olan öğrencilerimizin Mezuniyet GANO Baraj Sınavları 26.01.2017 tarihi saat 10:00’da C2-102 nolu derslikte yapılacaktır.

Mezuniyet GANO Baraj Sınavına girecek öğrencilerimizin 25.01.2017 tarihi mesai bitimine kadar Dekanlığımıza bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.