19. Ulusal Mekanik Kongresi’ne Katılım

Öğretim üyelerimiz 19. Ulusal Mekanik Kongresi’ne katılarak KTÜ ziyareti gerçekleştirdi

İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Fatih Mehmet ÖZKAL ve Yrd. Doç. Dr. Hakan YALÇINER, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi tarafından 23-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen 19. Ulusal Mekanik Kongresi’ne katılarak; gerek Erzincan Üniversitesi ve gerekse yöneticiliklerini yürüttükleri uluslararası hakemli bir dergi olanChallenge Journal of Structural Mechanics dergisine yönelik diğer kongre katılımcılarıyla tanıtım ve bilgi alış-verişi faaliyetinde bulunmuşlardır.

Daha sonra KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Mekaniği Laboratuvarı’nı da ziyaret ederek laboratuvarın sahip olduğu imkânlar ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında incelemede bulunmuşlardır.