TÜBİTAK BİDEB’den Fakültemiz Öğrencilerine Destek

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Melik İNCE ve Abdulsamet GÜMÜŞ isimli öğrencilerimiz tarafından yapılan “DAİRESEL AKILLI OTOPARK” isimli bitirme projesi TÜBİTAK BİDEB (Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı) 2209A (Üniversite Öğrencileri Yurt İçi/Yurt Dışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı A) kapsamında desteklenmiştir.

Proje başvuru formunu hazırlayan öğrencilerimizle yapılan görüşmede öğrencilerimiz:

“Öncelikle projemizin bu ödülü kazanacağına inandık ve bu şekilde hazırlıklarımızı tamamladık. Formumuzu hazırlarken projemizin çalışma mantığını kapsamlı bir şekilde anlattık ve bu anlattıklarımızı 3D çizimlerle destekledik ayrıca projemizin maliyet hesaplarını en ince detayına kadar hesapladık ve hemen hemen kesin bir maliyet hesabı yaparak projemizi TÜBİTAK’ a sunduk ve istediğimiz miktarda destek almaya hak kazandık. Formumuzu, malzeme listemizi ve maliyet hesaplarımızı hazırlarken bize yardımlarını esirgemeyen danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Yunus AKALTUN hocamıza teşekkür ediyoruz.”

açıklamasında bulunmuşlardır.

Biz de Erzincan Üniversitesi Ailesi olarak Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.